29. mars 2008

Ikke kødd med smarte damer....

Fikk denne på mail...

Hun tilbrakte den første dagen med å pakke alle tingene sine ned i kartonger. Den andre dagen kom flyttebyrået og hentet alt. Den tredje dagen satte hun seg for siste gang ned ved det vakre spisebordet, med levende lys, satte på bakgrunnsmusikk og koste seg med ett halvt kilo reker, russisk kaviar og en flaske Chardonnay. Da hun hadde spist, gikk hun rundt i hvert eneste rom og stappet halvspiste rekeskall inn i alle gardinstengene. Så rengjorde hun kjøkkenet og forlot huset.


Da mannen kom tilbake med sin nye kjæreste, var de første dagene bare lykke og glede. Så begynte huset sakte med sikkert å lukte. De forsøkte alt, støvsugde, tørket, vasket gulv og luftet ut gjennom vinduene. Ventilasjonskanalene ble sjekket for å finne eventuelle døde mus og rotter, teppene ble renset og luftrensere og duftblokker ble hengt opp overalt. Anticimex ble tilkalt og iverksatte gassbekjemping som gjorde at det lykkelige paret måtte flytte ut noen dager. Til slutt rev de ned de fine gamle stråtapetene og erstattet med papirtapet. Ingen ting hjalp. Folk sluttet å komme på besøk. Håndverkere og andre arbeidsfolk vegret seg for å arbeide der. Vaskehjelpen sluttet. Til slutt holdt de ikke lenger ut stanken selv heller og besluttet at de skulle flytte.

En måned senere hadde de ennå ikke fått solgt huset, selv om prisen etter hvert var blitt halvert. Ryktene gikk og etter hvert ønsket ikke en gang megler å svare på deres telefonoppringninger. Til slutt var de nødt til å ta opp et stort banklån for å betale sitt nye hus. Ekshustruen ringte mannen og spurte hvordan det stod til . Han fortalt hele historien om det råtnende huset. Hun lyttet medfølende og sa at hun virkelig savnet sitt gamle hjem forferdelig og egentlig kunne tenke seg å kjøpe huset.

I troen på at eksen ikke forstod hvor ille det egentlig var, gikk han med på å selge til henne for tiendedelen av markedsprisen under forutsetning av at hun skrev under på salgskontrakt samme dag. Det gikk hun med på. En uke senere stod mannen og hans kjæreste og lo lykkelig og lettet mens de så flyttebyrået komme og hente alle tingene deres for å frakte til den nye boligen.

Inklusiv gardinstengene.....

Vakker plante!

Påskeaften når vi var ute på tur i skogen, kom jeg over denne planten her. Utrolig vakker blomstring, midt i skogen!! Tok bilder og begynt å leite i bøker, men Magne visste hva det var; Tysbast! Kjempegiftig bær på den, men utrolig vakker -ikke sant??





Venter på våren...

Har begynt å så litt forskjellige frø;

  • Tagetes , "Tagetes erecta"
  • Liten solsikke med rød med gult i kantene "Solros"
  • Asarina, slyngplante med blå blomster
  • Kokardeblomst (aner ikke hvilken type)
  • Gulerøtter, "Chantenay Red Cored 3"
  • Revebjelle, "Fingerborgsblomma, digitalis purpurea L."
  • Blå Akeleie, fått av Maria
  • Stokkroser
    Poteter er satt til driving av groer..
  • og en ukjent, husker ikke hva det var.
Hadde ikke tenkt til å plante gulerøtter, men fikk et bra tips på "hageprat" om å plante i melkekartonger og grave de ned i bakken. Prøver igjen i år.... Fikk gulerøtter i fjor også, men de ble ikke mer enn max 7 cm tenker jeg :-)
Etter en uke ser det slik ut:








24. mars 2008

Sjasy har fått besøk!

Hei, jeg heter Balder og fikk "låneligge" senga til hu` fine frøkna Sjasty.
















Sjasty fikk besøk av kjekk herremann, oppi senga. Det var jammen stas!! Hun lukter ganske godt, klarer nok ikke å ligge helt stille og ikke snuse på den stilige dama, men hun liker meg også ganske godt da! Men jeg kan nok bli litt ivrig, da sier hun ifra..



























Men phuuu, det kan være ganske slitsomt å være en liten "Don Joan"...

Påskeaften

Vi gikk en liten tur på Buaren på påskeaften, Sjasty dro pulken og vi grillet pølser til lunch. Deilig!

23. mars 2008

Drømmen om et lysthus og hammock..

Ønsker meg et lysthus nede i hjørnet på plenen vår, hvor solen skinner lengst og hvor den duftende Sjasmin og den enorme Hurdalsrosebusken står! Eller hva med å ligge i en deilig hammock en vakker sommerdag i skyggen med go`boka! Det er mange veldig mye fint man kan ønske seg, bare se her...













18. mars 2008

Ingrids dåp

9. mars 2008, kl: 1300 ble Ingrid døpt i Haug kirke. Jeg, Even, bror og tanten til Sigrun var faddere. Ingrid sov seg gjennom nesten hele sin egen dåp, godt vi tok noen bilder:



























Bror og Sigrun (mammaen og pappaen til Ingrid)
















Oldemor og mormor


Se så fin jeg er! Sigrun har laget dåpskjolen selv.

Foto

Har opprydding på pcen og legger ut noen bilder jeg syntes er fine, ikke bra fotomessig men motivet og farger er stilig. Siste bilde er tatt på fotoapparat.





6. mars 2008

Klippe, klippe, klippe....

Har bare 3000 trær igjen...



Oppussing av 2.etg, del I

Nå har vi begynt å legge gulv oppe! Legger ut bilder etterhvert som det skjer noe, blir nok ikke ferdig i år for å si det sånn, dette blir et stooort og dyrt prosjekt.. Even er så flink! Først har vi (mest Even, jeg er veldig flink til å se på, hehe...) ryddet ut alt som stod der av møbler og diverse skrot, spadd ut leire (ble brukt til isolasjon i gamle, gamle dager), støvsugt ut alt finstøvet og legger nå nytt bjelkelag.

Slik så det ut når vi flyttet inn, det var kun ett soverom som var bygd som et rom inne på loftet :
















Rive, rive, rive...



































































































Her kommer dagens trapp opp, den gamle vil bli tatt bort. Bilde under er omrisset av der den nye
trappen vil komme opp fra spisestua

Endelig vår! -Et lite hjertesukk......

Nå har det blitt mars og våren har kommet! Våren er deilig, solen varmer, man kan ha på seg litt mindre tøy og jeg slipper å fryse hver eneste dag :-) Men våren er blitt merkelig... Her kommer blåveisen først og hestehoven etterpå. Har også sett hvitveisblader komme - i mars!!!! Det er jo helt sykt!

Jeg håper pga bryllupet at lillekonvalen er en uke for tidlig ute i år, men nå kommer den sikkert i april og er avblomstret til bryllupet, hmmmm......

Vi trodde vi var tidlig ute med å beskjære trær, heller ikke det er godt nok i år!

Ha en fin vår....!


Related Posts with Thumbnails