23. november 2008

Minner fra bryllup i sommer



Kikker på alle bildene fra årets begivenhet; bryllupet vårt den 10.05.08! Masse gode minner blir vekket opp. Men huff så fort man kan glemme detaljer og historier.. Her er noen bilder som fotografen, Tone Varfjell har tatt :-)



Barnevognen i hus!


Forrige uke var jeg, mamma og svigermor på en liten shoppingrunde. Enden på den visa var at mamma kjøpte vogn (Emmaljunga Edge Duo) til babyen :-) Er den ikke fin?
Nå venter vi bare noen som kan ligge i vogna!


13. november 2008

Blondine på isfiske

En blondine hadde lyst til å prøve seg på isfiske.
Hun skaffet seg det nødvendige utstyret og fant frem til det første islagte vannet i området. Her åpnet hun fluktstolen sin, boret et hull i isen og slengte ut krok og meitemark.


Brått runget en mektig stemme fra himmelen: 'DET ER INGEN FISK UNDER ISEN!'
Hun skvatt til, men foldet sammen fluktstolen, boret et nytt hull i isen et stykke unna, satte seg, skjenket opp en kopp cappuchino fra termosen sin og slengte snøret uti igjen.

'DET ER INGEN FISK UNDER ISEN!' drønnet den samme mektige stemmen fra himmelen.
Hun flyttet seg for annen gang, boret enda et hull og slengte ut snøret på nytt. Igjen var den mektige stemmen der: 'DET ER INGEN FISK UNDER ISEN!'
Hun hevet blikket forskremt mot himmelen: 'Er det deg, Gud?'
'NEI, JEG ER VAKTMESTER HER PÅ SKØYTEBANEN

9. november 2008

Deilig sjokoladekake

Fant den på nettet super gode, enkle kaka på nettet:

SOAKED CHOCOLATE CAKE

400 gram smør
4,5 dl vann
6 ss kakao
9 dl sukker
1 beger rømme (3 dl)
4 egg
2 ts natron
9 dl hvetemel

GLASUR
100 gram smør
6 ss melk
5 ss kakao
2 ts vaniljesukker
350 gram melis

Sett ovnen på 200 grader. Ha smør, vann og kakao i en stor kjele og varm det opp til smøret er helt smeltet. Rør til en jevn masse. Rør inn sukkeret og pisk inn rømmen. Pisk inn ett og ett egg om gangen, rør så inn mel og natron og rør alt til en fin deig.
Ha deigen i en stor papirkledd langpanne og stek den i ca. 30 minutter. Sjekk med en kakenål om den er ferdigstekt.
Ta kaken ut av ovnen og prikk den STRAKS med en gaffel over hele kaken så du får masse små hull overalt. Hell over den VARME glasuren (den lages ved å smelte smøret og blande inn det andre og røre alt godt sammen til en glatt glasur) og bre den godt utover. Den vil renne nedi hullene og gjøre kaken bløt. La kaken avkjøles i kjøleskapet til den er HELT kald.

Nam, nam, denne var kjempegod og superenkel å lage. Brukte litt mer mel enn det som står i oppskriften, men sikkert ikke nødvendig. Nesten ikkenoe oppvask etterpå heller :-).

6. november 2008

Kveldstur på Hatterås

Jeg og Vibeke tok med Sjasty og Balder opp på Hatterås, hvor vi koste oss med bål og stekte pølser til middag. Deilig!! Det blir fort mørkt nå fant vi ut, tiden går veldig fort når man har det så koselig..









På besøk hos Anita

Passet Emil forrige søndag og da ble det jo noen bilder av Emma, Emil og Anita :-)

Årets første snø!

Etter en liten tur på Kloppåsen i helga ble det noen bilder:















Related Posts with Thumbnails