28. januar 2010

Rundstykker

I kveld var det tomt for brød og tekte jeg skulle prøve å bake en oppskrift jeg fant hos Haust. Tusen takk for oppskriften! Nå sitter jeg i deilig deilig duft som fyller huset og venter på at rundstykkene skal bli ferdige slik at magen min kan smake på de med brunost på. Nam, nam!!

Her er oppskriften -utrolig enkle å lage:
5 dl lunka vatn, 1-2 ss olje, 1 ts salt, 1 ss sukker, 50 g tørrgjær, ein god slump havregryn og nok mjøl til ei passeleg klissete deig rørast raskt ihop i bollen og får heve ein halvtimes tid. Så klattar eg deiga på bakepapirkledde plater med ei skei, strør over solsikkefrø og lar dei heve nokre minutt til før eg steiker dei på 225 grader til dei ser passe gyldne ut.


27. januar 2010

Tiril har begynt i barnehagen

Oppstarten gikk som en drøm, hadde lite å gjøre mens jeg var i barnehagen knipset jeg noen bilder:

Trening til utstilling

Dusty skal snart på utstilling og matfar har begynt å trene på å gå i ring. Flink hund :-)

Oi, oi, oi...

Slik går det når hu`mor siter og skravler i telefonen og ikke får med seg at det blir stille under bordet. En pose med puffaris utover hele kjøkkengulvet... :-)


Å bade er gøy!!!!!!!

25. januar 2010

Svalbard 1

Jeg lovet jo at det skulle komme noen bilder fra turen og det har gått litt i glemmeboka. Men kommer til å legge ut flere bilder etterhvert. Skal prøve å samle de litt og her kommer noen utvalgte bilder av blomster:

Knaggen over alle knagger!!

Nå har jeg endelig funnet en stilig knagg som jeg tror vil passe aldeles helt utmerket i gangen som vi skal pusse opp -snart......
Er den ikke stilig, tror til og med at Even hadde likt denne:





















http://purnorsk.no/

19. januar 2010

Gjenforening!

Til helgen blir det tur til Klækken hotell. Der blir det gjenforening med de fleste fra Svalbardturen inklusiv guidenene og kapteinen vår fra Polar Quest. Klækken er et flott hotell i Hønefoss som vi skal kose oss med masse god mat, bading, premiere på ny usensurert film, mingling og forhåpenligvis litt dans og moro utover kvelden :-). Gommo og Goffa skal være med og passe på snuppa, slik at mor og far kan kose seg litt!!




Barnehage..

Tiril begynner i barnehage denne uka, stor jente blitt....
Hun vil storkose seg med å leke med alle barna!!


11. januar 2010

Ny dress!

Se på denne kule dressen som mamma har kjøpt til meg!

Hipp hurra!

Jeg har nylig hatt bursdag og syntes at kaken som
Even hadde laget til meg var skikkelig søt..

Det er moro å bade....

spesielt hos bestemor og bestefar som har så stort og fint badekar!!!!

Oi, oi...

Tiril har begynt å bli hard på flaska....

Symaskin!

Jeg fikk symaskin i julegave av min kjære svigermor! Nå skal jeg begnne å konkurrere.... Ingen fare for det, men i går hadde jeg mine første prosjekter og ble igrunn veldig fornøyd. Det ble noen nye smekker og duk i samme stil til Tiril .-) Ble det ikke fint?



Ake!

Tiril fikk akebrett til jul av Gommo. Her er vi ut eog prøver det. Håper nå på litt mildere, så vi kan ake masse mer for det er så  moro! Nå for tiden er det jeg og hunden som er ute med akebrettet :-)

Nå må man passe på dyra ute :-)

Vi forer ute i skogen på 3. året og først i år har vi begynt å få besøk. Det er moro! Her går det i gulerøtter, epler, viltfor og kornavrens.


Related Posts with Thumbnails