17. juni 2010

Jordbær

Gommo har ordnet jordbærplanter og i kveld har jeg laget meg to stk pallekarmbed. Blandet jord med sand og gjødsel. Blir spennende å se om jeg får dette til. Har aldri hatt jordbær før. Tips og smarte råd mottas med takk!!

Tilbakeglimt..

14. juni 2010

Jaktkamera


Grunneierlaget har gått til innkjøp av kamera og nå er det satt opp langt inne på skauen her. Så pass opp, kanskje dere blir knipset :-) Nå har vi hentet inn bildene og det var jo moro å se at det er litt liv!

Lanoungen

De fleste barn elsker vel å bade og det er så utrolig gøy å se hvor glade barna blir når man drar frem balja og litt såpe :-) Og Tiril sier heller ikke nei til et bad!
Og siden "alle" andre sender inn bilder av sin egen Lanounge, måtte jeg jo også gjøre det. Stem gjerne her: (linken kommer snart!) Du kan stemme en gang pr dag...... Må gjøre alt for å stemme frem snuppa!

10. juni 2010

Hurra! Jeg har lært noe nytt og nå blir det masse bilder fremover slik som dette. Syntes det er stilig!

Hva syntes dere?

Dette kjenner jeg ikke til....

To kvinner sitter og snakker:
- Vi hadde sex i går, katastrofe! Han kom hjem fra jobben, spiste middag på tre min., vi hadde sex i fire min. og to min. senere sov han. Hva med deg?
- Fantastisk! Han inviterte meg på middag på restaurant etter mitt valg, vi gikk en romantisk tur hjem som tok ca. en time. Vel hjemme tente han levende lys og så hadde vi forspill i en time, vi hadde vidunderlig sex i minst en time og til slutt, tenk deg, snakket vi sammen en time! Et vidunderlig eventyr med andre ord......


Deres respektive menn sitter og snakker:
- Vi hadde sex i går. Helt rått! Kom hjem fra jobben, middagen var allerede servert, spiste, hadde sex og sovnet med engang. Kan ikke bli bedre. Hva med deg?
- Katastrofe! Kom hjem fra jobben, strømmen var gått. Måtte inviterte kjærringa på middag, smakte ikke godt, men dyrt, hadde ikke råd til taxi hjem, så vi måtte gå. Kommer hjem, fremdeles ingen strøm, måtte tenne noen stearinlys så vi kunne se. Var så jævlig irritert at det tok meg en time at få den opp og stå, og klarte ikke å komme før etter 1 time. Jævlig frustrerende! Da jeg endelig kom, fikk jeg ikke sove, minst en time lå jeg der og hørte kjærringa plapre!!!

4. juni 2010

Bringebær

Jeg har fått stiklinger av bringebær fra tante Torbjørg. Gleder meg til vi kan høste våre egne bær!! Planen er etterhvert å ha bringebærhekk helt bort til treet som en liten hekk ut mot veien. Det er jo så fryktelig mye trafikk her så vi må jo skjerme oss...  -HAHA!!

I fjor høst flyttet jeg ripsbusken min som jeg har hatt stående et annet sted i skyggen i fire år uten at den har vokst. Blir spennende å se hvordan den trives her. Håper den ikke vil bli så stor at den kræsjer med bringebærne. Da blir den nok beskjært kraftig på den ene siden.



Ha en super helg!


Det er meldt strålende vær i helgen, så nå skal vi bare kose oss, slik som Sjasty gjør her. Hun er fabelaktig til å finne seg en solfylt plass for å slikke litt sol. -Selv med den tykke pelsen, (hun har ikke "slippet" vinterpelsen ennå) ligger hun mye i sola. Nå i dette flotte været blir det ingen tur før etter kl 1900 på hundere, det skal ikke mye til før de puster og peser..
Kos dere masse folkens!

3. juni 2010

Være med å bake...


Like glad i å bake som sin mor! Men ikke fullt så grisete som sin mor forløpig, noen år igjen der tror jeg...

Dusty 1 år og BIM på Hokksund utstillingen!!

Go `jenta Dusty hadde bursdag i helgen og fikk en 1. KVAL 1 KONK CK 1. BTK BIM på Hokksundutstillingen 2010. Hurra, nå er mor og far stolt!!






Related Posts with Thumbnails